Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Akce 2020 » Baranya ( Maďarsko)

Baranya

publikováno 15.10.2019 (aktualizováno 10.04.2021)

Jarní cyklo - putování za vínem a termály, po maďarském regionu Baranya, cykloturistika v pohoří Mécsek, okolí města Pecs, - Komlo - Pécsvárad, Hevíz - Siklos.

                                       Baranya.

Vzhledem ke covidové situaci jak v Č.R. tak i v Maďarsku, je termín 29.4 - 3.5.2020 zrušen. Byl nám nabidnutý náhradní termín v červnu který jsem odmítnul, a to z důvodů obsazení termínu a navíc předpokládám, že situace s covidem nebude ještě v pořádku. Další termín byl navrhnutý na konec srpna ale i ten jsem musel zrušit kvůli plnění jiných závazků. Vzhledem k situaci se termín odkládá na začátek května 2022. Situace nelze řešit zrušením akce, je vystaven voucher na ubytování. podobnou situaci mám na Slovensku, kde jsem zrušil voucher a požádal o vrácení finanční hotovosti. Přišla mně odpověď, že danou finanční částku uznávají jako svůj závazek a že hned jak se situace zlepší:(

Vážená pan Peredarjuk,

v nadväznosti na Vašu žiadosť o vrátenie peňazí si Vás dovoľujeme s poľutovaním informovať, že v aktuálnej dobe nemáme možnosť vyhovieť Vašej žiadosti, nakoľko sme sa vzhľadom na výnimočnosť mimoriadnej situácie, keď nám Ústredný krízový štáb SR prikázal uzavrieť naše prevádzky dostali do dočasnej platobnej insolventnosti. To neznamená, že Vám peniaze prepadnú, ako náhle to bude možné, okamžite Vám ich prevedieme, ale pred tým Vás budeme informovať pre prípad, že by ste predsa len prišli na dovolenku.

Pekný deň, Katona

Věřím, že vzniklou situaci pochopíte, ono ani nic jiného nám nezbývá.

 https://www.hotelharka.hu/

Termín:  29.4 - 3.5.2020

Cyklotrasy: 1. Bez doprovodu bus.: Harkany - Drávaszabolcs - Keselyösfapuszta - Matty - Siklos - Harkany

                   2. Zobákpuszta :výběr z několika cyklokruhů (25 - 44 km) nebo možnost cyklo do Pecs, nebo až na ubytování ( cca 60  km).

                   3. Výjezd bez busu Harkány - Siklós -Palkonya - Villany

                      Cyklotrasy jsou pouze doporučené, každý si může zvolit podle své chuti. https://villanyiborvidek.hu/download/villanyi-borvidek-terkep-a3-nyomdai-2015.pdf

Ubytování: V Harkány, hotel Harka: https://www.hotelharka.hu/, dvoulůžkové pokoje se sprchou,WC, lednicí, TV, WIFI. Součásti ubytování je snídaně formou bufetu.

Doprava:   Autobus Renault Iliade + vlek. Počet elektrokol bude omezen, přednost budou mít cyklisti se zdrav.problémy (operace  kloubu apod)

Nakládání: Kola i bagáž se budou nakládat dne : úterý, 28.4.2020 v Bystřičce 176 a to v čase 17.00 - 18.30 hod. 

  Odjezd: Z Bystřičky v 06.00 hod, přes Jablůnku - Vsetín - Valašské Klobouky - Trenčín.................Heviz. Po cestě bude                     možnost přistoupit, Domluva předem.

Cena:      4300 Kč ( Doprava autobusem + vlek, 4x noc v dvoulůžkovém pokoji se snídani)

Přihlášení:  do konce prosince 2019.

žluté pole = elektrokolo - uložené v kufru autobusu, naložení a vyložení pouze Bystřička, ostatní elektro i normální uložená na vlek.

Bigles , Juřicová H + Hýbl Patrik, Peredarjuková V, Haničáková Marie, Skalka J + P, Vrečka I, Plaček T + P + K, Svoboda V + H, Kubiš J + M, Olšák V + 1, Varmuža P + I, Zemánek J + D, Skalka J junior + V + A, Pagáč Z, Křenková J, Václavík J + D, 

Pro případné zájemce se nabízí volné místa. 

 

Aktualita

Volné místa
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz